Menu obiadowe

Menu obiadowe dostępne jest w restauracji przy ulicy Radziszewskiego 8. Danie główne za 14 zł. Serdecznie zapraszamy.

środa

 

17-04

drugie danie:
• filety kurczaka zapiekane z serem i pieczarkami
• kotleciki z kalafiora
surówki: mizeria
dodatek skrobiowy: ziemniaki puree, ryż

czwartek 

 

18-04

drugie danie:
łosoś w kremowym sosie z papryką i szpinakiem
surówki: colesław
dodatek skrobiowy: ziemniaki puree, kasza jęczmienna

WTOREK 23-04

drugie danie:
Tarta z kurczakiem i brokułami
surówki: mizeria
dodatek skrobiowy: ziemniaki puree, kasza jęczmienna

ŚRODA 24-04

drugie danie:
• Pieczeń z szynki w sosie myśliwskim
dodatek skrobiowy: ziemniaki puree

CZWARTEK 25-04

drugie danie:
• Polędwiczki wieprzowe w sosie z kaparowo- koperkowym
surówki: colesław z natką pietruszki
dodatek skrobiowy: ziemniaki puree, kasza jęczmienna

PIĄTEK 26-04

drugie danie:
• Limada smażona w jajku ze szpinakiem i gorgonzolą
surówki: surówka z kapusty kiszonej
dodatek skrobiowy: ziemniaki puree, ryż

SOBOTA 27-04

drugie danie:
• Schab zapiekany z pomidorkami szparagami i parmezanem
surówki: surówka wielowarzywna
dodatek skrobiowy: ziemniaki zapiekane

NIEDZIELA 28-04

drugie danie:
• Roladka z kurczaka nadziewana fetą i suszonymi pomidorami
surówki: mizeria
dodatek skrobiowy: kasza jęczmienna, ziemniaki puree